Hambouillon

Hambouillon wordt beschouwd als vleesbouillon.

Zoek naar hambouillon in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met hambouillon in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste hambouillon recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient hambouillon:

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Italie

Recept uit Jamie's Italie:

Minestrone van de vroege herfst

Ingrediënten:
aardappel, bacon, basilicum, bleekselderij, borlottibonen, cannellinibonen, courgette, gedroogde pasta, groentebouillon, hambouillon, kippenbouillon, knoflook, laurier, pancetta, parmezaanse kaas, rode ui, rode wijn, snijbiet, spinazie, tomaat, tomaat in blik, venkel en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie, de basis van het koken

Recept uit Jamie, de basis van het koken:

Voorjaarsministrone

Ingrediënten:
bieslook, bloemkool, bosui, doperwten, groene asperge, basilicum, groentebouillon, hambouillon, kippenbouillon, knoflook, minicourgette, paarse basilicum, pesto, pomodoritomaat, romanesco, snijbonen, spaghetti, sperziebonen, tuinbonen en venkel

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Basisrecept uit Koude keuken:

Madeiragelei

Ingrediënten:
madeira, vleesbouillon, wijnazijn en witte gelatine

Soort:
schuim/mousse/gelei
Een recept uit Nigella Lawson - Nigella bijt

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Nigella bijt:

Zwart-bonensoep van strand zuid

Ingrediënten:
coca-cola-hambouillon, gemalen komijn, gemalen koriander, koriander, limoen, zure room en zwarte bonen

Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Mosterdsoep

Ingrediënten:
bieslook, fijne mosterd, grove mosterd, kippenbouillon, koffieroom, vleesbouillon en witte wijn

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Janneke Philippi - Soep bij Janneke thuis 1 notitie

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Soep bij Janneke thuis:

Mijn snert

Ingrediënten:
knolselderij, pastinaak, peterselie, prei, schouderkarbonade, slagersrookworst, spliterwten, varkenshiel en vleesbouillon

Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:

Consommé

Ingrediënten:
bleekselderij, droge sherry, eiwit, prei, rundergehakt, vleesbouillon en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / soep/bouillon