Oost-indische kers bloemen

Oost-indische kers bloemen wordt beschouwd als oost-indische kers.

Zoek naar Oost-Indische kers bloemen in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met Oost-Indische kers bloemen in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste Oost-Indische kers bloemen recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient Oost-Indische kers bloemen:

Een recept uit Dirk Koppes en Remko Kraaijeveld - The big green egg book

Recept uit The big green egg book:

Coquille met merg gerookte knolselderijbouillon met macadamianoten en lapsang

Ingrediënten:
agar-agar, boter, cayennepeper, coquilles, inktvisinkt, kalfsmerg, kerrie-olie, kippenbouillon, knoflook, knolselderij, knolselderijbouillon, lapsang thee, macadamianoten, oost-indische kers blad, Oost-Indische kers bloemen, room, xantana, zout en zwarte knoflook

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / barbecue/grill
Een recept uit Jasper Udink ten Cate - Creative chef

Bijgerecht uit Creative chef:

Flower salad

Ingrediënten:
abrikozencoulis, anjers, dragonmosterd, fuchsia, krulsla, limoen, maartse viooltjes, maisscheut, olijfolie, oost-indische kers, oranjebloesemwater, prosecco en vergeet-me-nietjes

Keuken:
Internationaal
Soort:
salade / groente
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Lunch / bijgerecht / lunchgerecht uit Moro Londen:

Kruidensalade van de volkstuin

Ingrediënten:
bernagiebloemen, bosui, citroensap, eetbare bloemen, extra vergine olijfolie, oost-indische kers, peper, peterselie, rodewijnazijn, rucola, snijbiet, spinazie, venkelgroen, verse bieslook, verse dille, verse dragon, verse kervel, verse munt, oregano, zout en zuring

Keuken:
Mediterraans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Asperges met kerstomaten, pompelmoes en tuinkers

Ingrediënten:
asperges, bloedsinaasappelsap, druivenpitolie, fleur de sel, honing, kerstomaat, knoflook, limoensap, limoenzest, oost-indische kers blad, Oost-Indische kers bloemen, peper, pomelo, pompelmoes, tijm, tuinkers, zout en zwarte peper

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:

Een stoofpotje van tuinbonen en bloemen

Ingrediënten:
boekweitbloem, boragebloem, boter, erwtenbloesem, jeneverbessenhout, kamille, kamillebloem, komkommerbloemen, kruisbessen, morielje, Oost-Indische kers bloemen, pompoenbloem, rucolabloemen, tuinboon, tuinboonbloem en water

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
soep/bouillon / vinaigrette / groente
Een recept uit  - Story on a Plate

Diner / voorgerecht uit Story on a Plate:

Kumizakana - Proeverij van Japanse voorgerechten

Ingrediënten:
bamboescheuten in kombu, compote van zure kersen, daikon, daikonwortel, gepekelde groenten, miso, oos indische kers, physalis, rode zeebaars, spinazie met sesamdressing, visfilet en zeeslak

Keuken:
Japans / Internationaal
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:

Gestoomde bindsla met hazelnootmelk

Ingrediënten:
appelbalsamico, groenejeneverbessenolie, hazelnoot, ijzerhardkruid, lievevrouwebedstro, little gem, minikomkommer, oost-indische kers, water, witte bessen, zout en zwartebessenblad

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
vegan / veganistisch / vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / snack en tussendoortje uit Indonesie:

Kleine saté's van varkensvlees - saté babi ketjil

Ingrediënten:
arachideolie, bloemen, citroensap, djahé, djinten, gemberwortelpoeder, goudsbloem, ketjap benteng manis, ketoembar, knoflookpoeder, komijnzaad, koriander, limoensap, magere varkenslappen, olie, Oost-Indische kers bloemen, rode peperolie, sambal oelek, uitjes en zoete indonesische sojasaus

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vlees / barbecue/grill
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Tamarillo: dit doe je met deze tropische vrucht

Ingrediënten:
appel, balsamicoazijn, bitter, bloemen, chilipoeder, chutney, cichorei, dijonmosterd, dressing, eetbare bloemen, extra vierge olijfolie, gember, gemberwortel, honing, ijsbergsla, kerrie, ui, water, kruiden, kruidnagels, munt, oost-indische kers, passievrucht, peper, peterselie, rucola, sla, tamarillo, knoflook, tomaat, tortilla, tropische vrucht, veldsla, vloeibare honing, waterkers, wraps, zeezout, zout en zwarte peper

Je moet eerst inloggen of registreren, voordat je verder kunt gaan.