Romanesco

Romanesco wordt beschouwd als kool.

Bloemkoolachtige kool

Zoek naar romanesco in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met romanesco in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste romanesco recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient romanesco:

Een recept uit Jamie Oliver - Jamie, de basis van het koken

Recept uit Jamie, de basis van het koken:

Voorjaarsministrone

Ingrediënten:
bieslook, bloemkool, bosui, doperwten, groene asperge, groene basilicum, groentebouillon, hambouillon, kippenbouillon, knoflook, minicourgette, paarse basilicum, pesto, pomodoritomaat, romanesco, snijbonen, spaghetti, sperziebonen, tuinbonen en venkel

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Lunch / hoofdgerecht uit BioBudget:

Tarkari

Ingrediënten:
gember, gemengde groenten, groene chilipeper, komijnpoeder, korianderpoeder en olie

Soort:
curry / vegetarisch
Serveersuggestie Het mag ook piccalilly zijn

Recept uit BioBudget:

Het mag ook piccalilly zijn

Ingrediënten:
bloem, groente, kerrie, mosterdpoeder, natuurazijn, rietsuiker, rode peper en zout

Soort:
vegetarisch / chutney/pickle/jam/compote
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Basisrecept uit BioBudget:

Visbouillon van restjes

Ingrediënten:
garnalenkoppen, garnalenpantsers, groenten, knoflook, knolselderij, laurier, olie, room, sjalot, tomatenpuree, visbouillon en witte wijn

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Janneke Vreugdenhil - I love groente

Recept uit I love groente:

Pasta Siciliana

Ingrediënten:
broodkruimels, chilivlokken, knoflook, olijfolie, orechiette, pijnboompitten, romanesco, rozijnen en venkelzaad

Soort:
groente
Een recept uit David Japy, Jane Teasdale en Delphine de Montalier - Rauw

Recept uit Rauw:

Tartaar van eend & kaki

Ingrediënten:
eendenborstfilet, eierdooier, gember, groene chilipepers, hazelnoot, kaki, knoflook, koriander, limoen, miso, rapadura, romanesco, sesamolie en zonnewortel

Soort:
carpaccio/tartaar / vlees
Een recept uit Jamie Oliver - Thuis bij Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht / avondmaal uit Thuis bij Jamie:

Ongelofelijke cannelloni met bloemkool en broccoli uit de over

Ingrediënten:
ansjovisfilet in olie, basilicum, bloemkool, broccoli, cannelloni, citroen, creme fraiche, extra vierge olijfolie, gedroogde spaanse peper, gezeefde tomaten, knoflook, mozzarella, olijfolie, parmezaanse kaas, rodewijnazijn, romanesco, rucolablaadjes, tijm, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / pasta/noodles
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:

Linzensoep

Ingrediënten:
bleekselderij, bruine linzen, doperwten, gezeefde tomaten, groene linzen, kool, olijfolie, rode paprika, rode ui, spinazie en wortel

Soort:
vegetarisch / soep/bouillon
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Lunch / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Minestrone met pesto

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, cannellinibonen, courgette, gedroogde paddenstoelen, kool, korte pasta, olijfolie, parmezaanse kaas, pecorino, pijnboompitten, sperziebonen, tomaten en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / soep/bouillon / pasta/noodles
Een recept uit  - Keet Smakelijk

Recept uit Keet Smakelijk:

Ik lust je rauwkost

Ingrediënten:
ahornsiroop, basilicum, bosuitjes, bruine suiker, cm verse gember, kool, koriander, limoensap, munt, olijfolie, rode paprika, sesamolie, sojasaus en wortels

Een recept uit Bas Robben - Zuur

Bijgerecht uit Zuur:

Basispickle

Ingrediënten:
azijn, cayennepeper, dille, groenten, koriander, kruiden, rozemarijn, specerijen, suiker, szechuanpeper, venkelgroen, venkelzaad, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch / chutney/pickle/jam/compote
Een recept uit  - Keet Smakelijk

Recept uit Keet Smakelijk:

Doe - Het - Zelf - Pasta

Ingrediënten:
artisjokharten, blikken gepelde tomaten, bloemkool, broccoli, courgette, geitenkaas, groenten, kaas, olijfolie, olijven, peultjes, sperziebonen, tomatenpuree, ui en wortel