Diner / hoofdgerecht uit From farm to fork in Twente:
We hebben 11 recepten uit dit boek geindexeerd.
Welkom op heerlijkzoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals From farm to fork in Twente, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
From Farm to Fork in Twente is een culinair boek voor fijnproevers over Health Cuisine in Twente, Landgoed van Nederland. Over gezond gastronomisch koken met ambachtelijke streekproducten, Black & Red Angus runderen van Harry’s Farm, studenten van de Cas Spijkers Academie, biologische tuinderij De Witte Raaf, toprestaurants en luxe Wellness hotels. Met recepten van vier bekende Twentse chefs waaronder: SVH meesterkok Michel van Riswijk (Landhuishotel De Bloemenbeek in De Lutte), Chefkok Willem Dankers (Dorset in Borne), SVH Meesterkok Jelle Wagenaar (Culinair Kooktheater Het Seminar in Zenderen) en Chefkok Rob Fiselier (Landgoed De Holtweijde in Lattrop). Mede tot stand gekomen door het Twents Bureau voor Toerisme (TBT), Kalkwijck Distillers in Vroomshoop, La Cuisine in Tubbergen (de elite in keuken- en tafelcultuur), de Twentse Alliantie van Ambachtelijke Koks (Twentse AAK), Adema Kruiden & Specerijen in Enschede en de historisch Reggehooibergen.
Aantekeningen bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.
Recepten uit From farm to fork in Twente
Een greep uit de 11 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Diner / voorgerecht uit From farm to fork in Twente:
Salade van abrikoos, shii-take, macadamia notencreme & varkenswang
- Soort:
- salade
Diner / hoofdgerecht uit From farm to fork in Twente:
Lattropse hazenrugfilet met cremeux van pompoen & vlierbessensaus
- Ingrediënten:
- beukenzwammetjes, brusselse kool, cantharellen, enoki, hazenrug, jus d'orange, kardemom, mini biet, paddestoelen, pastinaak, pompoen, rode kool, savooiekool, steranijs, truffel, vlierbessen, vlierbessengelei, vlierbessenjenever en wildjus
Diner / nagerecht uit From farm to fork in Twente:
Dessert van aardbeien, mangomousse & hangop
- Ingrediënten:
- aardbei, amandel, balsamicoazijn, boeren yoghurt, ei, gelatine, limoen, mango, rietsuiker, room, stevia, verveine en witte chocolade
Diner / hoofdgerecht uit From farm to fork in Twente:
Sukade met tuinbonen & creme van knolselderij
- Ingrediënten:
- black angus sukade, bospeen, jus de veau, knolselderij, tuinbonen en tuinkruiden
Diner / nagerecht uit From farm to fork in Twente:
Doyenne du comise - peer uit de over met seizoenskruiden
Diner / hoofdgerecht uit From farm to fork in Twente:
Tartaar van makreel met quinoa & couscous
- Ingrediënten:
- avocado, azijn, basterdsuiker, bieslook, bundelzwammen, couscous, crème fraîche, eetbare bloemetjes, knoflook, komkommer, kruiden, limoen, makreel, quinoa en radijs
Diner / voorgerecht uit From farm to fork in Twente:
Wolverlei geitenkaas met biet & enoki
- Ingrediënten:
- appelhoning dressing, bloemenhoning, crotte de chevre, gele biet, gele choggia biet, golden enoki, oos indische kers, quinoa, rode biet, rode choggia biet en roomse kervel
- Soort:
- salade
Recept uit From farm to fork in Twente:
Anguscarpaccio met al het moois uit de Twentse natuur
- Ingrediënten:
- balsamicoazijn, black angus ossenhaas, bloemkool, citroen, crème fraîche, dragon, gele biet, kervel, knoflook, knolselderij, nootmuskaat, paddestoelen, rode biet, romanesco, rucola, shiso, sla, spinazie, tomaat, waterkers, witlof en witte biet
- Soort:
- carpaccio/tartaar
Diner / nagerecht uit From farm to fork in Twente:
Cheesecake met yoghurt spongecake & vossebessencompote
- Ingrediënten:
- amandel, boerenyoghurt, citroen, ei, geitenkaas, koekkruimels, poedersuiker, rietsuiker, room, stevia, vanillestokje, vlierbessenjenever, vossenbessen, witte chocolade en yoghurtijs
Diner / hoofdgerecht uit From farm to fork in Twente:
Black angus in naobers hooi & eetbare aarde
- Ingrediënten:
- black angus ossenhaas, bospeen, doperwten, jus de boeuf, kapucijners, knolselderijpuree, malto, mini pastinaak, noabers hooi, noten, oerwortel, peulen, rode bosui, roggebrood, rozemarijn en tijm