Anguscarpaccio met al het moois uit de Twentse natuur

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 50 in From farm to fork in Twente .

Soort:
carpaccio/tartaar

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Zwaardvis in balsamicoazijn

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Steur in zoetzure saus

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Balsamicosiroop

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Zeeuwse oesters met Balsamico-azijn

Een recept uit Gerhard Witteveen en Hans Bakker - De smaak van Conclusion