Lattropse hazenrugfilet met cremeux van pompoen & vlierbessensaus

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 78 in From farm to fork in Twente .

Gang:
hoofdgerecht

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Artisjok barigoule met lenteknoflook, peterselie, beukenzwam en serranoham

Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Compressed Dill Pickled Vegetables

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Beukenzwam

Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Gegrilde garnalen met mais

Een recept uit Vivian Lui - California Dreamin'