Citroenverbena

Citroenverbena wordt beschouwd als tuinkruiden.

Alternatieve naam: verveine.

Zoek naar citroenverbena in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met citroenverbena in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste citroenverbena recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient citroenverbena:

Een recept uit Mikkel Karstad en Anders Schønneman - Spis

Recept uit Spis:

Broccolisoep

Ingrediënten:
broccoli, citroenmelisse, citroenverbena, dragon, kervel, knoflook, munt, olijfolie, peper, pijlinktvis, rode chilipeper, sjalot, water en zeezout

Keuken:
Deens
Een recept uit  - Story on a Plate

Recept uit Story on a Plate:

Herfst meloen

Ingrediënten:
citroenverbena, crème brúlée, galiameloen, gele krenten, goudsbloem, honingmeloengranita, melk, meloenzaad en room

Keuken:
Internationaal / Brits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Modeste Herwig - IJs in elk seizoen

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit IJs in elk seizoen:

Druivenijs met citroenverbena

Ingrediënten:
citroenverbena, druivensuiker, eidooier, kristalsuiker, pitloze druiven, room en volle melk

Soort:
zoet / vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Recept uit 45 geniale rezepten:

Kräuterfond (Dollase)

Ingrediënten:
basilicum, citroenrasp, citroenverbena, korianderblaadjes, lavendelnaalden, pepermuntblad, roze grapefruitsap, rozemarijnnaalden, suikeroplossing, water en wijnruit

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus / vegan
Een recept uit Christophe Felder - Macaron

Recept uit Macaron:

Zalmmousse

Ingrediënten:
boter, gedroogde verveineblaadjes, limoenschil, slagroom, verveineblaadjes, verveineolie, witte peper en zalmfilet

Een recept uit William Ledeuil - Bouillon

Dranken / drinken uit Bouillon:

Exotische thee

Ingrediënten:
citroengras, citroenverbena, gember, kumquats, munt, suiker, vlierbloesems en water

Soort:
vegan
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Amuse / diner uit Modernist Cuisine [4]:

Chawanmushi

Ingrediënten:
activa® rm transglutaminase, boter, citroenverbena, coquillefond, sint-jakobsschelp, dadels, ei, kippenfond, lente-ui, prosciutto crudo, sake en xanthaangom

Een recept uit Émilie Guelpa - Desserts met allure

Diner / nagerecht uit Desserts met allure:

Rondje fruitsalade

Ingrediënten:
aardbeien, basilicum, frambozen, kaapse goudbessen, olijfolie, rietsuikersiroop, rode aalbessen, verveine, watermeloen en zwarte bessen

Soort:
fruit / zoet / vegetarisch
Een recept uit Émilie Guelpa - Desserts met allure

Diner / nagerecht uit Desserts met allure:

Crumble met perzik

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, fleur de sel, boter, poedersuiker, marjolein, mascarpone, perziken, siroop, slagroom, koriander, tarwemeel, verveine en water

Soort:
fruit / zoet / vegetarisch
Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Recept uit 45 geniale rezepten:

Court-Bouillon (Dollase)

Ingrediënten:
bleekselderij, citroengras, citroenverbena, citroenzest, gember, korianderkorrels, laurier, pimentkorrels, preiwit, sjalotten, verbena, witte kardemompeulen, wortel, zeezout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Frans
Soort:
bouillon