Cóctel de cedrón y achiote - Cocktail van citroenverbena en anattozaad

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 33 in Lima - het kookboek .

Keuken:
Peruaans
Gang:
dranken
Soort:
vegan

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Opgeklopte snoekbaarskaviaar met tuinkruiden en geroosterde zaden

Een recept uit  - Story on a Plate

Bouillon van zeeslakken uit de Faröer met ingelegd zuur

Een recept uit  - Story on a Plate

Zelfgebakken bagels

Een recept uit Karin Stöttinger - Wrap 'n roll

Vullend noten- en zadenbrood

Een recept uit Mariette van Tuyl - Puur zoet