Rode algen

Zoek naar rode algen in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met rode algen in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste rode algen recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient rode algen:

Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Salade van gerookte paling, gebrande asperges en algen

Ingrediënten:
algen, arachideolie, asperges, basilicum, belgische mosterd, bronzen venkel, citroensap, dille, eidooier, gerookte paling, griekse basilicum, peper, snelkookrijst, witte wijnazijn en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
salade / vis
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Spitskool met cantharellen en Zeeuwse algen

Ingrediënten:
algen, boter, cantharellen, kervel, knoflook, olijfolie, peper, sjalot, spitskool, vogelmuur, witte wijnazijn, zeewier en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegetarisch / groente / paddenstoelen
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Smoked Pepper Puree

Ingrediënten:
gedroogde ham, gerookt paprikapoeder, goulashbouillon, rode paprika, rode ui, rode wijnazijn en ultra-sperse 5®

Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Bouillon met grote garnalen

Ingrediënten:
gemberwortel, prei, reuzengarnaal, rode paprika, rode peper, serehstengel, sojasaus, verse koriander en winterwortel

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Recept uit Keukenlab:

Salsa van tomaat

Ingrediënten:
citroenrasp, koriander, maïskiemolie, rode peper, rode ui en trostomaat

Soort:
saus/dressing/jus / vegan
Een recept uit Fiona Taieb - Ceviche

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ceviche:

Ceviche van zeebaars met kokos en kafferlimoen

Ingrediënten:
bietjes, gember, granaatappel, kafferlimoenen, kokosroom, limoensap, piment d'espelette, rode paprika, rode ui, sjalot, verse koriander en zeebaarsfilet

Keuken:
Peruaans
Soort:
vis