Gekruide spek

Zoek naar gekruide spek in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met gekruide spek in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste gekruide spek recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient gekruide spek:

Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Recept uit 45 geniale rezepten:

Kastanjes (Dollase)

Ingrediënten:
foie-grascroutons, gerookt spek, gevogeltefond, groentefond, kalfsfond, kardemom, ontbijtspek, pecannoten, peper, port en room

Keuken:
Frans
Soort:
noten
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Pastei van forel

Ingrediënten:
eiwit, forelfilet, gekruide mayonaise, groentecoulis, panade, peper, prei, ricard, room, sjalot, snoek, snoekbaars, spek, spinaziebladeren, tuinkers, venkelzaad, vincentsaus en zout

Keuken:
Frans / Belgisch
Soort:
pastei / vis
Een recept uit  - Deutsche Küche

Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:

Grünkohl - Boerenkool

Ingrediënten:
aardappel, boerenkool, ganzenvet, geklaarde boter, kalfsbouillon, maïzena, nootmuskaat, peper, room, runderbouillon, sjalotten, spek, witte wijn en zout

Keuken:
Duits
Soort:
groente
Een recept uit Kristof Verheyden

Recept van Le Gourmand Belge:

Kip Maryland

Ingrediënten:
banaan, cannellinibonen, droge witte wijn, gerookt spek, kipfilets, room en witte bonen

Een recept uit  - Oma's receptenboek

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:

Balkenbrij

Ingrediënten:
bloem, boekweitmeel, boter, hart, lever, nieren, rommelkruid, spek en worstennat

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees / orgaanvlees
Een recept uit Kristof Verheyden

Recept van Le Gourmand Belge:

Kip Maryland

Ingrediënten:
banaan, cannellinibonen, droge witte wijn, gerookt spek, kipfilets, maïs, room en witte bonen

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Reerug Sint-Hubertus

Ingrediënten:
bouillon, citroensap, gerookt spek, groene peperkorrels, notenmengeling, peper, reerug, room, rozijnen, vetstof, wijnmarinade en zout

Soort:
wild
Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Recept uit Ons bakboek:

Steak and kidney pie

Ingrediënten:
bloem, boter, bouillon, citroensap, peper, reuzel, rundvlees, schapennier, spek, water en zout