Tomatensaus met rijstazijn soja en citroengras

Zoek naar tomatensaus met rijstazijn soja en citroengras in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met tomatensaus met rijstazijn soja en citroengras in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste tomatensaus met rijstazijn soja en citroengras recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient tomatensaus met rijstazijn soja en citroengras:

Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:

Gestoofde vis op Padangse wijze 2 - goelai padang 2

Ingrediënten:
arachideolie, asemvocht, citroengras, citroensap, groene spaanse peper, ketjap benteng manis, knoflook, koenjit, kurkuma, limoensap, makreel, rode spaanse peper, sereh, ui, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
stoofgerecht / vis
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Warme gepekelde champignons

Ingrediënten:
bruine suiker, citroengras, gember, limoenblaadjes, parijse champignons, rijstazijn, rode chilipeper, schezuanpeper, sojasaus en water

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegan / paddenstoelen
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Citroengrasdipsaus

Ingrediënten:
citroengras, knoflook, rijstazijn, sojasaus, suiker, thaise basilicum en thaise chilipeper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vegan / vegetarisch
Een recept uit Valli Little - Delicious. Het kookboek!

Lunch / lunchgerecht uit Delicious. Het kookboek!:

Vietnamees stokbrood met varkensvlees

Ingrediënten:
baguette, citroengras, daikon, fijne kristalsuiker, knoflook, komkommer, korianderblaadjes, mayonaise, rijstazijn, rode peper, sojasaus, varkenshaas, vissaus, wortel en zonnebloemolie

Soort:
vlees / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Recept uit De Thaise keuken:

Pikante garnalensalade

Ingrediënten:
babymaiskolf, bieslook, citroengras, gember, groene peper, knoflook, lente ui, mihoen, peultjes, rijstazijn, rode peper, sesamolie, sesamzaad, sojasaus, thaise vissaus en tijgergarnalen

Keuken:
Thais
Soort:
salade
Een recept uit Jonas Cramby - Yakitori & Korean BBQ

Diner / hoofdgerecht uit Yakitori & Korean BBQ:

Yakizakana

Ingrediënten:
bosui, dashi, forel, japanse sojasaus, kabeljauw, makreel, miso, ponzu, wakame, zalm en zijdetofu

Keuken:
Japans
Soort:
barbecue/grill / vis
Een recept uit Wendy Hutton - Culinaire reisbibliotheek Maleisie

Diner / hoofdgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:

Portugese gebakken vis

Ingrediënten:
bananenblad, citroengras, galangal, gedroogde garnalenpasta, kemirienoten, limoenblaadjes, olie, rode peper, sesamolie, sojasaus, spaanse peperpoeder, suiker, ui, vis, water en zout

Keuken:
Portugees / Maleisisch
Soort:
vis
Een recept uit Ylva Bergqvist - Veggie in 30 minuten

Lunch / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:

Báhn mì met pindakaas

Ingrediënten:
agavesiroop, citroengras, ei, maïzena, gebakken uitjes, gemalen komijnzaad, knoflook, mayonaise, pindakaas, plantaardige olie, rijstazijn, sla, sojasaus, srirachasaus, zout, tofu, verse koriander, vijfkruidenpoeder, water en wortels

Keuken:
Vietnamees
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Avondmaal uit Veg!:

Curry van aubergine en sperziebonen

Ingrediënten:
amandelen, aubergine, cashewnoten, citroengras, gember, groene chilipeper, knoflook, kokosmelk, komijnpoeder, koriander, korianderpoeder, kurkumapoeder, limoenen, passata, sjalot, sperziebonen, tomatensaus en zonnebloemolie

Soort:
curry / vegetarisch / groente