Kant en klare tomatensaus

Zoek naar kant en klare tomatensaus in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met kant en klare tomatensaus in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste kant en klare tomatensaus recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient kant en klare tomatensaus:

Een recept uit Toussie Salomonson - Het groot fondue boek

Recept uit Het groot fondue boek:

Tomatensaus

Ingrediënten:
kant en klare tomatensaus, magere dieetkaas, peper en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
saus / vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 1080 recepten:

Empanada met kip

Ingrediënten:
bladerdeeg, kip, rode paprika uit pot en tomatensaus

Keuken:
Spaans
Soort:
quiche / gevogelte
Een recept uit Daisy

Recept van Lekker Happen:

Spaghetti quiche

Ingrediënten:
bladerdeeg, gehakt, gemalen kaas, gezeefde tomaten, peper, rode paprika, spaghetti, ui en zout

Een recept uit  - Gemüse!

Snack of tussendoortje uit Gemüse! :

Tomaten en mozzarella in bladerdeeg

Ingrediënten:
bladerdeeg, courgette, gedroogde italiaanse kruiden, gezeefde tomaten, mozzarella, olijven, peper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Sean Wainer - Love your lunch

Lunch / avondmaal uit Love your lunch:

Pasteitjes op z’n Australisch

Ingrediënten:
bladerdeeg, bleekselderij, courgette, doperwten, eieren, gemalen peper, kippenbouillonblokje, olijfolie, paprikapoeder, pasta, bladerdeeg, rundergehakt, tomatenblokjes, tomatenketchup, tomatensaus, uiengranulaat, worcestersaus, wortels en zout

Soort:
vlees / quiche
Een recept uit Nina de Bruijn & Elise Gruppen

Recept van Chickslovefood:

Plaatpizza Napolitana

Ingrediënten:
ansjovisfilets, bladerdeeg, mozzarella, gele ui, kaas, kappertjes, mozzarella, olijfolie, olijven, passata, rucola, tomatensaus, ui en zwarte olijven

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Driekoningenkoek

Ingrediënten:
bladerdeeg, boon, eierdooier, eieren, gemalen amandelen, griessuiker, maïszetmeel, melk, vanillebloem en vetstof

Soort:
gebak/koek/taart/pudding
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Italia:

Pompoentaart - torta di zucca

Ingrediënten:
bladerdeeg, boter, eieren, gemberpoeder, kaneel, melk, pompoen, rozenwater, saffraan en suiker

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit  - Wat je vér haalt is lekker

Diner / hoofdgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:

Venkel-pompoentaart

Ingrediënten:
bladerdeeg, crème fraîche, knoflook, oude geraspte kaas, paneermeel, peper, pompoen, ui, venkelknol, zout en zure room

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Blue band kookboek pasta en rijst

Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:

Tagliatelletaart

Ingrediënten:
bladerdeeg, bloem, bloemkool, droge witte wijn, oude kaas, gezeefde tomaten, hüttenkäse, margarine, oude hollandse kaas, peper, peterselie, tagliatelle, tartaar, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / hartige taart / vegetarisch
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Bij de koffie uit Bakboek:

Driekoningentaart

Ingrediënten:
bladerdeeg, bloem, boon, boter, broyage, ei en eieren

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak