Frangipani-vulling

Zoek naar frangipani-vulling in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met frangipani-vulling in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste frangipani-vulling recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient frangipani-vulling:

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Mashi cousa - Gevulde courgettes

Ingrediënten:
courgette, kaneel, koflook-tomatensaus, mager lamsgehakt, mager rundgehakt, peper, piment, rijjst, suiker, tamarindepasta, vulling voor sheikh el mahshi en zout

Keuken:
Midden-Oosten / Sefardisch / Joods
Een recept uit  - Oma's receptenboek

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Oma's receptenboek:

Fruittaart

Ingrediënten:
appelsap, banaan, bladerdeeg, blinde vulling, bramen, gedroogde bonen, kiwi, pakje chocoladeglazuur, perssinaasappel, perzik, poeder voor gele banketbakkersroom, sinaasappel, witte druiven en zakje taartgelei

Keuken:
Hollands
Soort:
fruit / gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / nagerecht / bij de koffie uit 1080 recepten:

Flappen van bladerdeeg

Ingrediënten:
bloem, citroensap, ei, margarine, reuzel, vulling naar keuze en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:

Yang qiezi - Gevulde aubergines

Ingrediënten:
arachideolie, bakpoeder, bier, chinese aubergine, ei, maïsmeel, ongebleekte witte bloem, vulling voor aubergines en water

Keuken:
Chinees
Soort:
beslag/deeg
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit NAJAT:

Briwat en bastilla's

Ingrediënten:
boter, eidooier, plantaardige olie, vulling naar keuze en warkavellen

Keuken:
Marokkaans
Soort:
pastei
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:

Gestoofde, gevulde kalfsborst - farci braisé

Ingrediënten:
bouillon, droge witte wijn, kalfsborst, laurierblad, mirepoix, olijfolie, vulling naar keuze en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
stoofgerecht / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / kalfsvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / nagerecht / tussengerecht uit De Zilveren Lepel:

Citrusgranité met chartreuse, sodaschuim en bruispoeder

Ingrediënten:
bakpoeder, bergamotmarmelade, citroensap, citroenschil, dextrosepoeder, gele chartreuse, groene chartreuse, maisglucose, mandarijnensap, mandarijnenschil, organisch citroenzuurpoeder, sodawater, suiker, suikerstroop, vanillestokje, visgelatine en vulling voor suikerstrooptaart

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Gesauteerde wontons

Ingrediënten:
bloem, deeg voor lente-uienkoek, maïsolie, rijstazijn, sojaolie, vulling en marinade voor gekookte wontons uit noord-china, water, witte wijnazijn en worst

Keuken:
Chinees
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / nagerecht / bij de koffie uit 1080 recepten:

Bartolillos

Ingrediënten:
banketbakkersroom, bladerdeeg, poedersuiker en zonnebloemolie

Keuken:
Spaans
Soort:
koek en gebak / frituur