Wildbouillon

Wildbouillon wordt beschouwd als bouillon.

Alternatieve naam: bouillon van wildresten.

Zoek naar wildbouillon in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met wildbouillon in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste wildbouillon recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient wildbouillon:

Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Wildsoep

Ingrediënten:
bloem, boter, champignon, citroensap, gebraden wild, jeneverbes, koffieroom, margarine, rode port, rozemarijn, tijm, tomatenpuree, ui en wildbouillon

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Gerrit Greveling - Koken in een duinpan

Recept uit Koken in een duinpan:

Karwijsaus

Ingrediënten:
boter, bruin bier, karwijzaad, peper, sinaasappelsap, wildbouillon en zout

Keuken:
Frans
Soort:
saus
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Wild zwijnsrug

Ingrediënten:
appelsap, bloem, jeneverbes, kruidnagel, olie, paprikapoeder edelsusz, vet spek, vossebessengelei, wildbouillon, wildzwijnsrug, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / wild
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Gebraden fazant

Ingrediënten:
citroensap, doorregen spek, droge witte wijn, fazant, peper, prei, vossebessengelei, wildbouillon, witte peper, wortel, zout en zure room

Keuken:
Europees
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Een recept uit Kim MacLean - Tajine

Diner / lunch / voorgerecht uit Tajine:

Duivenborstjes met knolgroenten en dadels

Ingrediënten:
dadel, duivenborst, gevogeltebouillon, hazelnootolie, honing, knolselderij, koolrabi, meiraap, schorseneer, sherryazijn, verse peterselie, verse tijm, versgemalen zwarte peper, wildbouillon, wortel en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
tajine
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Hertebiefstukrolletjes

Ingrediënten:
crème fraîche, groene paprika, groene peperkorrels, hertebiefstuk, olie, rodewijnazijn, scherp paprikapoeder, ui, verse peterselie, vet spek, wildbouillon, zoetzure augurk en zout

Keuken:
Europees
Soort:
wild