Geglaceerde hindenbout met honing en bruine saus met frambozen
★
★
★
★
★
Een recept van Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci.
Je vindt dit recept op pagina 128 in Wild en gevogelte .
- Gang:
- diner / hoofdgerecht
- Soort:
- wild en gevogelte
Ingrediënten
- acaciahoning
- frambozencompote
- grootwild
- hindebout
- marinade met rode wijn
- wildglace
- zout
- zwarte peper
Registreer gratis!
Waarom zie ik hier geen volledig recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.
Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.