Recept uit De Shanghai-keuken:
Jiu xiang bo cai - Geroerbakte spinazie met sorghumwijn
- Ingrediënten:
- bakolie, bladspinazie, lichte sojasaus, sterke shorgumwijn en zout
- Keuken:
- Chinees / Shanghai
- Soort:
- vegan / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met sterke shorgumwijn in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient sterke shorgumwijn:
Recept uit De Shanghai-keuken:
Recept uit Elke dag lekker eten:
Recept uit De banketbakker:
Diner / nagerecht uit Ingrediënten:
Recept van Season with love:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Diner / nagerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Keukendagboek 2:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Recept van Oh My Dish:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Diner / nagerecht / traktatie uit De dikke vegetariër:
Recept van My Delicious Journey:
Recept van Patesserie:
Diner / nagerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / nagerecht uit 45 geniale rezepten:
Bijgerecht / basisrecept uit Ingrediënten:
Diner / nagerecht uit Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne:
Diner / bijgerecht / nagerecht uit Heather Lambert - Ice Creams :
Recept uit delicious. magazine - 2016-12:
Diner / nagerecht uit Sweet:
Drinken uit Het kookboek van Tip Culinair: