My Delicious Journey

Wat gezellig dat je My Delicious Journey een bezoekje komt brengen! Ik ben het gezicht achter deze blog, Anouk, 25 herfsten jong, student, blogster en levensgenieter.

Ik ga altijd voor de 10+. Of het nu school, werk of hobby’s betreft. Met minder neem ik geen genoegen en alleen het beste is goed genoeg. Het beste zie ik niet als mooier dan of beter dan, maar de weg ernaartoe die je aflegt, hoeveel het je heeft laten lachen, of je ervoor hebt moeten vechten en of het gevoel dat je ervan krijgt voldoening is.

Ik ben dol op eten en alles wat daar mee te maken heeft. Ik kan wel zeggen dat mijn familie rasechte Bourgondiërs zijn. De liefde voor een kop koffie in de morgen, een mok thee of een goed glas wijn heb ik dan ook niet van vreemden. Zelfgemaakte tomatensauzen, pasta’s, verse groenten en fruit klinken mij bekend in de oren, genieten doe je immers met veel meer liefde als het zelf gemaakt is.

Recepten

Serveersuggestie Thaise Salade

Recept van My Delicious Journey:

Thaise Salade

Ingrediënten:
basilicum, cherrytomaatjes, chilisaus, gele paprika, knoflook, limoen, peper, peultjes, pinda's, rode peper, ui, vissaus, wortel en zout

Serveersuggestie Broodje Pulled Chicken

Recept van My Delicious Journey:

Broodje Pulled Chicken

Ingrediënten:
bieslook, chilivlokken, griekse yoghurt, harde broodjes, ketjap, kippendijen, lente-uitjes, mayonaise, olijfolie, rode paprika, sla, teentjes knoflook en zout

Serveersuggestie Gezonde groente frietjes

Recept van My Delicious Journey:

Gezonde groente frietjes

Ingrediënten:
flespompoen, flinke snuf peper, grote scheut of olijfolie, knoflook, knoflookpoeder, komijn, uitje, verse tak of uit een potje roosmarijn, zeezout en zoete aardappels

Toon alle recepten