Jiu xiang bo cai - Geroerbakte spinazie met sorghumwijn

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 198 in De Shanghai-keuken .

Keuken:
Chinees / Shanghai
Soort:
vegan / groente

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Spinazie

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De echte Chinese keuken thuis

Eenvoudige geroerbakte spinazie

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De echte Chinese keuken thuis

The Ultimate Breakfast Croissant

Een recept uit Denise & Nick

Spinazie

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De echte Chinese keuken thuis