Roodbaarshaasje

Roodbaarshaasje wordt beschouwd als roodbaarsfilet.

Zoek naar roodbaarshaasje in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met roodbaarshaasje in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste roodbaarshaasje recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient roodbaarshaasje:

Een recept uit Janneke Vreugdenhil - Eten en zo

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Eten en zo:

Kerrie-visnuggets met mangomayonaise

Ingrediënten:
arachideolie, bakpoeder, hindoestaanse kerrie masala, kerriepoeder, kikkererwtenmeel, mangochutney, mayonaise, rijstolie, roodbaarsfilet, witvisfilet en zout

Soort:
vis
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Gegrilde roodbaars niçoise

Ingrediënten:
ansjovisfilet, babykappertjes, bladpeterselie, citroensap, extra vierge-olijfolie, roodbaarsfilet, rucola, tasty tom tomaat en zwarte olijven

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / barbecue/grill
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:

Roodbaarsfilet met wortelcoulis

Ingrediënten:
cayennepeper, honing, kervel, komijnzaad, limoen, peper, roodbaarsfilet, visbouillon, wortelsap en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / schapenvlees
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Vispakketje met venkel

Ingrediënten:
boter, citroen, droge witte wijn, roodbaarsfilet, roze peperkorrels, sjalot en venkel

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - Belgie

Diner / hoofdgerecht uit Belgie:

Waterzooi van roodbaars

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, koksroom, laurierblad, peper, prei, roodbaarsfilet, sjalot, verse tijm, visfond, wortel en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Fiona Taieb - Ceviche

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Ceviche:

Ceviche van roodbaars op peruaanse wijze

Ingrediënten:
bleekselderij, chilipuree, gember, knoflook, limoensap, mais, olijfolie, rocoto peper, rode ui, roodbaarsfilet, verse koriander en zoete aardappel

Keuken:
Peruaans
Soort:
vis