Gestoomde roodbaars met pernodsaus

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 56 in AH eetboekenreeks 1 - Vis .

Keuken:
Frans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / stomen

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Bloody Mary

Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Bloody Mary

Een recept uit Nigella Lawson - Nigella bijt

Zalmrolletjes

Een recept uit  - Tapas

Aardappelsalade met haring en mierikswortel

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken