Pure chocoladehagelslag

Pure chocoladehagelslag wordt beschouwd als hagelslag.

Alternatieve naam: pure hagelslag.

Zoek naar pure chocoladehagelslag in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met pure chocoladehagelslag in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste pure chocoladehagelslag recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient pure chocoladehagelslag:

Een recept uit Jan van Rongen

Recept van Mr Ooier blogt:

Vruchtentaartje

Ingrediënten:
aardbeien, amandelmeel, blaadjes gelatine, blauwe bessen, ei, framboos, gedroogde kokos, boter, bloem, lichtbruine suiker, mango, pure chocoladehagelslag, ricotta, slagroom en vanillesuiker

Een recept uit  - Patisserieboek

Recept uit Patisserieboek:

Zwarte Piettaart

Ingrediënten:
amandelbeslag, botercrème, cacaopoeder, chocoladeschuim, hagelslag, marsepein, mokkaboontjes, pure chocolade en voedingskleurstof

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch
Een recept uit  - Patisserieboek

Recept uit Patisserieboek:

Zwarte Pietgebakjes

Ingrediënten:
botercrème, cacaopoeder, frangipane, garneerglazuur, hagelslag, harde wenerdeeg, marsepein, melkchocolade, pure chocolade en voedingskleurstof

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch
Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Recept uit Ons bakboek:

Roomtruffels

Ingrediënten:
bloemsuiker, chocolade, boter, cacaopoeder, chocoladehagelslag en room

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Drakentaart

Ingrediënten:
amandelmeel, eieren, fijne kristalsuiker, frambozen, boter, marsepein, mascarpone, pure chocolade, pure chocoladehagelslag, vanille-extract en zelfrijzend bakmeel

Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Home made:

Lapsangtruffels

Ingrediënten:
boter, crème fraîche, hagelslag, lapsang souchong, pure chocolade en slagroom

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit  - Patisserieboek

Recept uit Patisserieboek:

Olifanttaart

Ingrediënten:
botercrème, cacaopoeder, hagelslag, hazelnoten, kapseldeeg, mokka-extract, nogagruis en poedersuiker

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch
Een recept uit Irene van Blommestein - Toetjes & desserts

Diner / nagerecht uit Toetjes & desserts:

Chocolade-sinaasappeltrifle

Ingrediënten:
cakerol, chocoladevla, hagelslag, koffielikeur, sinaasappel, slagroom en vanillesuiker

Keuken:
Brits
Soort:
schuim/mousse/gelei / fruit / koek en gebak / zuivel
Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Recept uit Ons bakboek:

Chocolade-aardappeltaart

Ingrediënten:
aardappelpuree, bakpoeder, bloem, bloemsuiker, chocolade, boter, cacaopoeder, chocoladehagelslag, chocoladeschilfers, eieren, griessuiker, melk, vanille-essence en verse platte kaas

Een recept uit Jan van Rongen

Recept van Mr Ooier blogt:

Vruchtentaartje

Ingrediënten:
aardbeien, amandelmeel, blaadjes gelatine, blauwe bessen, ei, framboos, gedroogde kokos, boter, bloem, lichtbruine suiker, mango, pure chocoladehagelslag, ricotta, slagroom en vanillesuiker

Een recept uit Tessa Couperus

Recept van Patesserie:

Beppetaart

Ingrediënten:
basterdsuiker, boter, eieren, hagelslag, melk en oploskoffie