J. Bartelsman, J. van Mil, H. Brood en Jonnie Boer - Puur

Puur

restaurant De Librije, Zwolle

Een boek van J. Bartelsman, J. van Mil, H. Brood en Jonnie Boer

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Puur, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Jonnie Boer, uitbater en kok van het bekende sterren-restaurant De Librije in Zwolle, geeft een deel van zijn keuken geheimen prijs. In dit boek om van te watertanden biedt hij een aantal recepten van zijn succesrijke menukaart. Deze gastronomische hoogstandjes worden vergezeld van originele wijnsuggesties. Dit boek is als een maaltijd in aangenaam gezelschap: de fantasievolle auteur vertelt onderhoudend bijvoorbeeld over zijn wilde jeugd in Giethoorn, waar hij onder meer het stropersambacht leerde. Jan Bartelmans, culinair fotograaf legde de gerechten op uitbundige kleurenfoto’s vast, daarbij letterlijk en niet minder uitbundig gesteund door het beeldende talent van Herman Brood.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken