Geroosterd buikspek

Geroosterd buikspek wordt beschouwd als buikspek.

Zoek naar geroosterd buikspek in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met geroosterd buikspek in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste geroosterd buikspek recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient geroosterd buikspek:

Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Gedroogde oesters met wollig zoetwaterwier

Ingrediënten:
aardappelmeel, gedroogde chinese champignons, gedroogde oesters, gedroogd wollig zoetwaterwier, gember, geroosterd buikspek, heldere bouillon, inweekvocht van champignons, inweekvocht van oesters, knoflook, lente-uien, lichte sojasaus, maïsolie, medium dry sherry, oestersaus, shaoxingwijn, sojaolie, suiker en water

Keuken:
Chinees
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Janneke Vreugdenhil - Eten en zo

Diner / hoofdgerecht uit Eten en zo:

Sticky buikspek

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, buikspek, grove mosterd, sojasaus en venkelzaad

Soort:
vlees
Een recept uit Mascha Lammes - Wereldbroodjes

Lunch / snack of tussendoortje uit Wereldbroodjes:

Gua Bao

Ingrediënten:
koriander, bruine suiker, buikspek, chinees vijfkruidenmengsel, hoisinsaus, kaneelstokje, kruidnagels, pinda’s, steranijs, zonnebloemolie en zoute sojasaus

Keuken:
Taiwanees
Soort:
vlees / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:

Varkensrillettes - manteca colorada

Ingrediënten:
buikspek, fino sherry, knoflook, laurierblad, varkensrugspek, venkelzaad, zeezout, zoet gerookt paprikapoeder en zwarte peperkorrels

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit Mister Kitchen en Jasper Faber - El Bulli

Recept uit El Bulli:

Kabeljauw & ui

Ingrediënten:
auteurkristof coppens, breydelspek, buikspek, grof zeezout, kabeljauwfilet, krokant mosterdzaad, lakeersaus, poeder van boter, zalf van savenne-ui en zwarte peper