Truffels onder as - truffes sous la cendre

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 73 in Culinaria Europese specialiteiten - deel II .

Keuken:
Europees / Frans
Gang:
lunch / voorgerecht
Soort:
vlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Buikspek, gegrild, met mosterd en heidehoning

delicious. magazine - 2010-02

Gestoofde kalfslever

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Groentesoep met varkensvlees

Een recept uit Daniela Garavini - Varkensvlees

Varkensrillettes

Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro