Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Geconfijte eendenbouten
- Ingrediënten:
- eendenbout, ganzenvet, grof grijs zeezout, knoflook, tijm en witte peperkorrels
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
Grof grijs zeezout wordt beschouwd als grof zeezout.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met grof grijs zeezout in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient grof grijs zeezout:
Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het slagershandboek voor de thuiskok:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Bijgerecht uit Vruchtentaarten:
Diner / nagerecht / basisrecept uit Fresh en light:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Vis, schelp- en schaaldieren:
Basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Bijgerecht uit Culinaria España:
Recept uit Melk & dadels:
Basisrecept uit Liever lokaal:
Recept uit Speisekammer:
Recept uit Speisekammer:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Bijgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit Smokey goodness:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept van Lekker Happen:
Recept uit Speisekammer:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Jeruzalem:
Buffet / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Indorock:
Basisrecept uit De Marokkaanse keuken: