Frambozenazijn

Frambozenazijn wordt beschouwd als azijn.

Zoek naar frambozenazijn in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met frambozenazijn in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste frambozenazijn recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient frambozenazijn:

Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Kipsalade met aardbeien

Ingrediënten:
aardbei, bieslook, fijne mosterd, frambozenazijn, gerookte kipfilet, koriander, maïsolie, prei, taugé, vloeibare honing, witte wijn en witte wilde rijst

Soort:
gevogelte
Een recept uit Janice Murfitt - Dressings en marinades

Recept uit Dressings en marinades:

Dressing met pepertjes

Ingrediënten:
basterdsuiker, bulgaarse yoghurt, frambozenazijn, groene peperkorrels, hazelnootolie, roze peperkorrels en zout

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Eckart Witzigmann - Junges Gemüse

Recept uit Junges Gemüse:

Rode bieten

Ingrediënten:
boter, frambozenazijn, gekookte rode bieten en sinaasappelmarmelade

Keuken:
Duits
Soort:
vegan / groente
Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Bijgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:

Uiensaus

Ingrediënten:
bruine fond, ciderazijn, dieetmargarine, frambozenazijn, komijnzaad, maïzena, rode ui en zout

Soort:
saus
Een recept uit Karin Stöttinger - Wrap 'n roll

Buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Wrap 'n roll:

Paksoi met fruitige quinoavulling

Ingrediënten:
aardbei, frambozenazijn, olijfolie, paksoi, quinoa en rode-bietenkiemen

Keuken:
Aziatisch
Soort:
couscous/bulgur/quinoa
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Rode bietjes met gepocheerd ei

Ingrediënten:
azijn, frambozenazijn, frisee, groentebouillon, honing, maïskiemolie, notenolie, parmezaanse kaas en rode biet

Soort:
carpaccio/tartaar / schuim/mousse/gelei / ei/omelet/frittata / groente
Een recept uit Simone Kroon, Sándor Schiferli en House of Orgin - Raapsteeltje

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Raapsteeltje:

Kweepeer met bloedworst

Ingrediënten:
bloedworst, broodkruim, frambozenazijn, grenadinesiroop, kervel, kweepeer en olijfolie

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees