Borrelkroepoek

Borrelkroepoek wordt beschouwd als kroepoek.

Zoek naar borrelkroepoek in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met borrelkroepoek in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste borrelkroepoek recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient borrelkroepoek:

Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:

Bami goreng met vis

Ingrediënten:
bloem, borrelkroepoek, courgette, garnalen, kabeljauw, kruidenmix voor bami, limoensap, mie, olie, peper, prei, roodbaarsfilet, ui en zout

Keuken:
Aziatisch / Indonesisch
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / basisrecept uit Indonesie:

Zelf kroepoek bakken

Ingrediënten:
kroepoek en olie

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vegetarisch / schaal- en schelpdieren / frituur
Een recept uit Claudia Allemeersch - Thermomix Feest

Amuse / diner uit Thermomix Feest:

Mousse van krab

Ingrediënten:
kerriepoeder, krabvlees, kroepoek, mascarpone, peper, preischeuten, room en zout

Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Marijke Sterk, Mieke van Laarhoven en Tal Maes - AH wereldkeukens  China

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH wereldkeukens China:

Kroepoek met garnalen

Ingrediënten:
bosui, droge sherry, eiwit, garnalen, gemberwortel, knoflookbieslook, kroepoek, lichte sojasaus, maïzena en roerbakolie

Keuken:
Chinees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit  - Vol Smaak

Diner / hoofdgerecht uit Vol Smaak:

Gadogado met rode rijst en satésaus

Ingrediënten:
ei, frituurolie, gember, ketjap manis, kokosmelk, komkommer, kroepoek, pindakaas met stukjes pinda, rode volkorenrijst, sambal manis, sperziebonen, spitskool en tempé

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Gado (Groentegerecht)

Ingrediënten:
andijvie, ei, komkommer, kroepoek, pindasaus, sperziebonen, taugé, tomaat en witte kool

Keuken:
Indonesisch
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch / groente
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / voorgerecht uit Ingrediënten:

Kerriesoep

Ingrediënten:
bloem, gembersiroop, groentebouillontablet, kroepoek, mild kerriepoeder, olie, papadums, ui, verse koriander, verse munt, volle yoghurt en zure room

Keuken:
Indisch / Indiaas
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Singapore Crab / Singapore krab

Ingrediënten:
bruine suiker, gekookte krab, rijst, gember, hete chilipoeder, knoflook, komkommer, kroepoek, plantaardige olie, rode wijnazijn, tomatenketchup, visbouillon en zout

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Margot

Recept van Honger als een paard:

Gado Gado

Ingrediënten:
eieren, gebakken uitjes, ketjap manis, knoflook, komkommer, kroepoek, lente ui, melk, mini wortels, paksoi, pindakaas, rijst, sambal, sperziebonen en taugé