Geblancheerde groenten en geperste rijst met pittige pindasaus

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 140 in Het Bali kookboek .

Keuken:
Balinees
Soort:
groente

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Gestoofde vis op de wijze van hunan-sichuan

Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Aubergines die naar vis ruiken

Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Ssamjang-saus en andere bijgerechten

Een recept uit Jonas Cramby - Yakitori & Korean BBQ

Geroosterd buikspek

Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek