Asperges in een croûte van gedroogde Geuldalham met gebradenkwartel en een romigesaus van morieljes

Je vindt dit recept op pagina 59 in Asperges - verrukkelijk veelzijdig .

Gang:
hoofdgerecht

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Aspergegrissini met bagna cauda

Een recept uit  - Asperges - verrukkelijk veelzijdig

Gebonden romige aspergesoep met kervel

Een recept uit  - Asperges - verrukkelijk veelzijdig

Witte aspergesoep

Een recept uit Betina Oostveen

tempura met asperges

Een recept uit Michel De Meyer en Véronique De Meyer - Asperges