Gesouffkeerde garnalen met garnalenkruim en yoghurts van tomaat, inktvis en wasabi

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 92 in De Topchefs van de Moleculaire keuken .

Gang:
diner / voorgerecht
Soort:
schaal- en schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Scampi fritti

Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Crispy Fish Skin variations

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Dessertkroketten - Cees Holtkamp, 2010

Een recept uit Johannes van Dam - Het krokettenboek

Gefrituurd eitje

Een recept uit Thomas Keller - Sous vide