Patékruiden

Patékruiden wordt beschouwd als vleeskruiden.

Zoek naar patékruiden in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met patékruiden in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste patékruiden recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient patékruiden:

Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Diner / voorgerecht uit Keukenlab:

Appelpaté

Ingrediënten:
appel, colorozozout, doorregen halsspek, ei, half-om-halfgehakt, katenspek, laurier, patékruiden, ui, varkenslever, varkenswang en witte wijn

Soort:
paté/terrine
Een recept uit Gérard Goetz - Elzas

Recept uit Elzas:

Gevulde uien

Ingrediënten:
grof zout, honing, peper, port, rode kool, rode ui, vleeskruiden en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht uit Koude keuken:

Kreeftenschuim in tomaten

Ingrediënten:
kreeft uit blik, paprikapoeder, peterselie, room, sla, tomaten, vleeskruiden en zout

Keuken:
Duits
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Kalfsvlees uit de oven - codino arrosto

Ingrediënten:
boter, dikke lende, droge witte wijn, lente-ui, olijfolie, peper, verse bladpeterselie, verse rozemarijn, verse salieblaadjes, vleeskruiden, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / kalfsvlees
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Basisrecept uit Ingrediënten:

Kruidenazijn

Ingrediënten:
rodewijnazijn, kruiden en wittewijnazijn

Keuken:
Europees
Soort:
inmaak / azijn