Pastei van gevogelte - pâté de volaille en croûte

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 79 in Culinaria Frankrijk .

Keuken:
Frans
Gang:
picknick / voorgerecht / lunchgerecht
Soort:
quiche / gevogelte

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Bladerdeeg met hopjescrème en frambozen

Een recept uit Irene van Blommestein - Toetjes & desserts

Mille-feuille

Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Garnalenragout in bladerdeeg

Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

appeltaart met rum

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I