Recept uit De kunst van het moleculair koken:
Raspzout, carambarpaté
- Ingrediënten:
- agar-agar, chocolade-karamelreep van carambar, slagroom, water en zout
- Soort:
- broodbeleg
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met chocolade-karamelreep van carambar in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient chocolade-karamelreep van carambar:
Recept uit De kunst van het moleculair koken:
Recept uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Recept uit Keukenhandboek garneertechnieken:
Recept van Klein Stukje Dan:
Diner / nagerecht / dessert uit Roger Van Damme desserts:
Recept van Klein Stukje Dan:
Recept van Talk Nomz To Me:
Recept van Lekker Happen:
Amuse / diner uit De kunst van het moleculair koken:
Bij de koffie uit Het Laura’s bakery bakboek:
Recept van Annie Pannie:
Recept van Lekker Happen:
Recept van Patesserie:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Lekker Happen:
Diner / nagerecht uit Chocoladedesserts:
Snack of tussendoortje uit Maak van de noot een deugd:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / nagerecht uit Het beste van Roger van Damme:
Recept van Cookie Cottage:
Recept uit delicious. magazine - 2011-04:
Recept uit delicious. magazine - 2015-02:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit delicious. magazine - 2007-12:
Recept uit delicious. magazine - 2006-12: