Donkere kool

Donkere kool wordt beschouwd als kool.

Zoek naar donkere kool in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met donkere kool in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste donkere kool recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient donkere kool:

Een recept uit Tessa Kiros, M. Touros en M. Chatzikonstantis - Piri piri & sardientjes

Recept uit Piri piri & sardientjes:

Caldo verde

Ingrediënten:
aardappel, chourico worst, donkere kool, knoflook, laurier, olijfolie, piri piri olie, piri piri saus en rode ui

Keuken:
Portugees
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Recept uit Ciao Bella:

Risotto met kool

Ingrediënten:
boter, groentebouillon, kool, olijfolie, parmezaanse kaas, risottorijst, saucijs, ui en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto
Een recept uit Amelia Wasiliev en Deirdre Rooney - Boerenkool

Brunch / lunch / bijgerecht uit Boerenkool:

Caesarsalade Met Kool

Ingrediënten:
ansjovis, boerenkoolbladeren, eierdooier, olie, olijfolie, palmkoolbladeren, rode-wijnazijn, spek, yoghurt en zuurdesembrood

Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Bijgerecht uit 1080 recepten:

Kool met mayonaise

Ingrediënten:
citroensap, ei, kool, tomaat, vastkokende aardappel, wittewijnazijn, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch / groentegerecht
Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Recept uit Keukendagboek 2:

Gerookte karbonade, kool en appel

Ingrediënten:
arachideolie, bier, bieten, bonen, boter, ciabattabrood, cider, foelie, frambozen, groentebouillon, kokend water, kool, olie, pasta, peperkorrels, raap, rucola, suiker, tijm, toast, vijgenbladeren, vlees, witte bonen, wortels en zout en peper

Een recept uit Tessa Kiros, M. Touros en M. Chatzikonstantis - Piri piri & sardientjes

Hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:

Patrijs met kool in brandewijn

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, brandewijn, groentebouillon, knoflook, kool, laurier, nieuwe aardappelen, olijfolie, patrijs, piri piri poeder, presunto, prosciutto, ui, witte wijn en wortel

Keuken:
Portugees
Soort:
gevogelte
Een recept uit C. Clark en S. Clark - Moro Londen

Voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro Londen:

Gesmoorde kool met chicharones

Ingrediënten:
bakchorizo, boerenkool, fijn zeezout, knoflook, komijnzaad, korianderzaad, olijfolie, peper, savooiekool, sherryazijn, varkenszwoerd, venkelzaad, zoet gerookt paprikapoeder en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees