Grove korrelsuiker

Grove korrelsuiker wordt beschouwd als kristalsuiker.

Alternatieve naam: grofkorrelige suiker.

Zoek naar grove korrelsuiker in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met grove korrelsuiker in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste grove korrelsuiker recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient grove korrelsuiker:

Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Recept uit Ons bakboek:

Zandkoekjes

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, griessuiker, grove korrelsuiker, sinaasappel en zout

Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Bijgerecht uit Cocina Nueva:

Koffiesiroop

Ingrediënten:
instantkoffie en kristalsuiker

Keuken:
Spaans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Basisrecept uit Bakboek:

Koud gebonden krieken

Ingrediënten:
koud bindmiddel, krieken en kristalsuiker

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Basisrecept uit Bakboek:

Abrikozenconfituur

Ingrediënten:
abrikozen uit blik en kristalsuiker

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / nagerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 1080 recepten:

Kweeperengelei - membrillo

Ingrediënten:
kristalsuiker en kweepeer

Keuken:
Spaans
Soort:
inmaak / chutney/pickle/jam/compote
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Granaatappelsaus

Ingrediënten:
granaatappelsap, kristalsuiker en uitgelopen vet van foie gras

Soort:
saus/dressing/jus / sous-vide
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Bij de koffie uit Culinaria Italia:

Krakelingen - ciaramicola

Ingrediënten:
bloem, boter, citroenrasp, ei, eiwit, grofkorrelige suiker, poedersuiker, reuzel, suiker en gist

Keuken:
Italiaans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Jean Michel Raynaud - Het Franse bakboek

Recept uit Het Franse bakboek:

Pain perdu

Ingrediënten:
briochedeeg, kristalsuiker, vanillestokjes en volle melk

Keuken:
Frans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Italia:

Slangenkoeken - serpentone delle monache

Ingrediënten:
amandelen, appel, bloem, eidooier, extra vergine olijfolie, gedroogde pruimen, gedroogde vijgen, grofkorrelige suiker, pijnboompitten, rozijnen, suiker, vin santo, walnoten en water

Keuken:
Italiaans
Soort:
koek en gebak