Turkse chilipepervlokken

Turkse chilipepervlokken wordt beschouwd als chilipepervlokken.

Zoek naar turkse chilipepervlokken in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met turkse chilipepervlokken in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste turkse chilipepervlokken recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient turkse chilipepervlokken:

Een recept uit C. Clark en S. Clark - Moro Londen

Voorgerecht uit Moro Londen:

Courgette-yoghurtsoep

Ingrediënten:
boter, bouillon, courgette, courgettebloemen, eidooier, fijn zeezout, griekse yoghurt, knoflook, maïzena, olijfolie, peper, turkse chilipepervlokken en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vegetarisch / soep/bouillon / groentegerecht
Een recept uit C. Clark en S. Clark - Moro Londen

Voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro Londen:

Tahindipsaus nr 1 avocadodipsaus

Ingrediënten:
avocado, citroensap, knoflook, olijfolie extra vergine, peper, tahin, turkse chilipepervlokken, verse munt en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vegetarisch / sauzen, dips & dressings
Een recept uit Ans Withagen en Danielle Krijtenburg - Thuis in de keuken

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thuis in de keuken:

Turkse Flapjes

Ingrediënten:
geklutst ei, geraspte kaas, groente, olie, peper, room, specerijen, uitje, yoghurt, yufkavellen, zachte kruiden en zout

Keuken:
Turks
Soort:
vegetarisch
Een recept uit T. Glanville, S. Wheeler en S. Clark - Casa Moro

Voorgerecht / hoofdgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / snack of tussendoortje uit Casa Moro:

Turkse pizza met tomaat, lamsvlees en piment - lahmacun

Ingrediënten:
bladpeterselie, chilipepervlokken, citroen, droge gist, fijne kristalsuiker, fijn zeezout, knoflook, lamsvlees, olijfolie, ongebleekt meel, piment, rode ui, tomaat, ui en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Turks
Soort:
vlees / hartige taart, pastei, pizza
Een recept uit T. Glanville, S. Wheeler en S. Clark - Casa Moro

Voorgerecht / lichte maaltijd / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Casa Moro:

Turkse ravioli met pittig lamsvlees en yoghurt - manti

Ingrediënten:
boter, chilipepervlokken, ei, gemalen komijn, griekse yoghurt, harde tarwebloem, kaneel, kippenbouillon, knoflook, krimi, lamsgehakt, munt, oregano, paprikapoeder, piment, ui, verse bladpeterselie, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Turks
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Turkse gehakte salade, yoghurt en chiliboter

Ingrediënten:
aleppochilivlokken, boter, cayennepeper, chilivlokken, citroensap, extra vergine olijfolie, griekse yoghurt, ingelegde biet, kerstomaat, knoflook, komkommer, postelein, radijs, rode chilipeper, rode ui, rucola, turkse ingelegde chilipeper, verse bladpeterselie en verse munt

Keuken:
Turks
Soort:
salade / vegetarisch / tapas - mezze
Serveersuggestie Turkse pide

Recept van Oh My Dish:

Turkse pide

Ingrediënten:
bloem, chili, deeg, gemalen komijn, gemalen koriander, klein blikje tomatenpuree, lamsgehakt, ml melk, munt, olijfolie, peper en zout, teentjes knoflook, uien, verse peterselie, water, zakje droge gist en zout

Serveersuggestie Turkse pizza (Lahmacun)

Recept van Oh My Dish:

Turkse pizza (Lahmacun)

Ingrediënten:
bloem, chilivlokken, droge gist, gemalen zwarte peper, griekse yoghurt, lauwwarm water, rijpe tomaten, rode paprika, rundergehakt, sla, spaanse peper, suiker, tomatenpuree, verse peterselie, water, zonnebloemolie en zout

Serveersuggestie Turkse pizza * Lahmacun

Recept van Miss Fromage:

Turkse pizza * Lahmacun

Ingrediënten:
bloem, droge gist, water, peper, peterselie, pul biber, rode paprika, rucola, rundergehakt, sla, suiker, tomaten, tomatenpuree, water, yoghurt, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Amandelcake met frambozen

Ingrediënten:
amandelen, blaadjes basilicum, bladpeterselie, boter, chilivlokken, citroensap, ei, eidooiers, eieren, frambozen, g bloem, boter, gehakt, boter, honing, knoflook, limoenen, limoensap, mascarpone, merg, olijfolie, poedersuiker, rijpe tomaten, room, sjalot, suiker, takjes rozemarijn, takjes tijm, takjes verse tijm, knoflook, vanillestokje, verse rozemarijn, versgemalen peper, yoghurt en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Aardappelgratin met geitenkaas en groene salade

Ingrediënten:
aardappels, bladpeterselie, brood, chilivlokken, citroen, citroensap, gehakt, gemengde slabladeren, komkommers, olijfolie, rozemarijn, stokbrood, suiker, tenen knoflook, tomaten, tomatenpuree, uien, versgemalen peper, zachte geitenkaas en zout

Serveersuggestie Oosterscheldekreeft en dashi

Lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:

Oosterscheldekreeft en dashi

Ingrediënten:
ansjovisfilet, boeter, bonito, bronzen venkel, cayennepeper, chilipeper, court-bouillon, dashi, dashi-azijn, eierdooier, fleur de sel, gastrique, geklaarde boter, gerookte boter, gezouten boter, jonge wortel, kaffirblad, kippenbouillon, kippenfond, klaverzuring, knoflook, kombu, koriander, korianderbloempjes, kreeft, limoen, melk, munt, olijfolie, palmsuiker, peper, radijs, radijsbloemetjes, room, shiso-bladen, sjalot, spinazie, sushi azijn, ui, venkel, vintage sojasaus, vissaus, water, zout en zwarte peper

Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Avocado met rokerige linzen

Ingrediënten:
avocado’s, chilivlokken, gehakt, gerookt paprikapoeder, koriander, linzen, olijfolie, suiker, tenen knoflook, tomaten, ui, versgemalen peper en zout

Keuken:
Frans