De Turkse keuken
tradities, ingredienten, smaken, kooktechnieken, 75 klassieke recepten
Een boek van Ghillie Basan
Welkom op heerlijkzoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals De Turkse keuken, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Ontdek de sensuele smaken van een klassieke keuken met een mengeling van 75 traditionele en moderne recepten.
Experimenteer met een creatieve mix van recepten van de glinsterende kustlijnen van de Middellandse en Egeïsche Zee tot het platteland van Anatolië en de zich steeds vernieuwende en spannende keuken van Istanbul. Deze unieke collectie aanlokkelijke recepten combineert klassiekers als puree van gerookte aubergine, filodeegsigaren en sissende kebabs met moderne, onbekendere gerechten als selderie-kokossalade of geroosterde courgettes en perziken met pijnboompitten. Geniet van sappige stoofpotten met vers en gedroogd fruit, heerlijk ruikende pilavs met pijnboompitten, zeebaars in zout en vijgen met honing.
De Turkse keuken bevat tevens een gids over Turkse tradities, culinaire invloeden, religieuze feesten en familiefeesten.
Aantekeningen bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.