Leanne Kitchen en Amanda McLauchlan - De Turkse keuken

De Turkse keuken

bijzondere beelden en heerlijke recepten uit het binnenland

Een boek van Leanne Kitchen en Amanda McLauchlan

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals De Turkse keuken, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Ga op een intrigerende tocht langs de diverse regionale keukens en culinaire gewoontes van Turkije. Van de verfijnde gerechten van het Ottomaanse hof tot de boerse eenvoud van het platteland.

Eet- en reisschrijfster Leanne Kitchen doorkruiste het land met haar camera, scherpe observatievermogen en passie voor culinaire zaken. Kruidige rodelinzenköfte, langzaam geroosterd lamsvlees met granaatappelsap tot rozenroommeringues en Turkse koffiepuddinkjes: Leanne onthult niet alleen de inspiratie voor haar collectie authentieke en hedendaagse recepten, maar ook de ware essentie van de Turkse gastvrijheid.

Leanne Kitchen is professioneel kok, met een zeer succesvolle, 14-jarige kookcarrière in Australië en Nieuw-Zeeland. Ze schrijft al 10 jaar over eten en reizen en ze heeft een aantal belangrijke publicaties in Australië op haar naam staan. Leanne reist met haar camera uitgebreid door Azië en het Midden-Oosten om verbluffende beelden vast te leggen van de mensen, het voedsel en de plaatsen die haar inspireren.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken