Chilipepervlokken

Chilipepervlokken wordt beschouwd als gedroogde chilipeper.

Alternatieve namen: chilivlokken en gedroogde pepervlokken.

Zoek naar chilipepervlokken in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met chilipepervlokken in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste chilipepervlokken recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient chilipepervlokken:

Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Salade van linzen, feta en tomaten

Ingrediënten:
aubergine, balsamicoazijn, basilicumblaadjes, chilivlokken, feta, kerstomaten, korianderblaadjes, l groentebouillon, linzen, olijfolie, teen knoflook, versgemalen peper en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Moules frites met garnalenbisque

Ingrediënten:
aardappels, bladpeterselie, chilivlokken, crème fraîche, frituurolie, garnalen, gehakt, kippenbouillon, olijfolie, tenen knoflook, tomatenpuree, ui, verse mosselen, witte wijn en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Avocado met rokerige linzen

Ingrediënten:
avocado’s, chilivlokken, gehakt, gerookt paprikapoeder, koriander, linzen, olijfolie, suiker, tenen knoflook, tomaten, ui, versgemalen peper en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Mediterrane vispot

Ingrediënten:
chilivlokken, garnalen, gehakt, heilbot, kleine wortels, laurierbladeren, olijfolie, paprika's, saffraan, sjalot, stengels bleekselderij, suiker, tenen knoflook, tomaten, tomatenpuree, tong, ui, venkelknol, verse basilicumblaadjes, versgemalen peper, witte wijn en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Aardappelgratin met geitenkaas en groene salade

Ingrediënten:
aardappels, bladpeterselie, brood, chilivlokken, citroen, citroensap, gehakt, gemengde slabladeren, komkommers, olijfolie, rozemarijn, stokbrood, suiker, tenen knoflook, tomaten, tomatenpuree, uien, versgemalen peper, zachte geitenkaas en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Zeebrasem uit de oven

Ingrediënten:
chilipeper, gehakt, olijfolie, sinaasappel, sojasaus, tenen knoflook, verse gember, verse koriander en vers sinaasappelsap

Keuken:
Frans
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Amandelcake met frambozen

Ingrediënten:
amandelen, blaadjes basilicum, bladpeterselie, boter, chilivlokken, citroensap, ei, eidooiers, eieren, frambozen, g bloem, boter, gehakt, boter, honing, knoflook, limoenen, limoensap, mascarpone, merg, olijfolie, poedersuiker, rijpe tomaten, room, sjalot, suiker, takjes rozemarijn, takjes tijm, takjes verse tijm, knoflook, vanillestokje, verse rozemarijn, versgemalen peper, yoghurt en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Couscous met vis

Ingrediënten:
amandelen, bladpeterselie, couscous, garnalen, laurierbladeren, olijfolie, peperoncino, tenen knoflook, tomaten, tomatenpuree, uien, versgemalen peper en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Gestoofde inktvis

Ingrediënten:
inktvis, olijfolie, peperoncino, rijpe tomaten, rode wijn, sinaasappel, suiker, tenen knoflook, ui, versgemalen peper en zout

Keuken:
Frans
Serveersuggestie Oosterscheldekreeft en dashi

Lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:

Oosterscheldekreeft en dashi

Ingrediënten:
ansjovisfilet, boeter, bonito, bronzen venkel, cayennepeper, chilipeper, court-bouillon, dashi, dashi-azijn, eierdooier, fleur de sel, gastrique, geklaarde boter, gerookte boter, gezouten boter, jonge wortel, kaffirblad, kippenbouillon, kippenfond, klaverzuring, knoflook, kombu, koriander, korianderbloempjes, kreeft, limoen, melk, munt, olijfolie, palmsuiker, peper, radijs, radijsbloemetjes, room, shiso-bladen, sjalot, spinazie, sushi azijn, ui, venkel, vintage sojasaus, vissaus, water, zout en zwarte peper

Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Janneke Vreugdenhil - I love groente

Recept uit I love groente:

Pasta Siciliana

Ingrediënten:
broodkruimels, chilivlokken, knoflook, olijfolie, orechiette, pijnboompitten, romanesco, rozijnen en venkelzaad

Soort:
groente