Mergpijp

Alternatieve naam: mergpijpjes.

Zoek naar mergpijp in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met mergpijp in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste mergpijp recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient mergpijp:

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit 1080 recepten:

Belgische kippensoep

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, bouquet garni, brood, citroensap, eierdooier, kip, mergpijp, olijfolie, peper, prei, wortel en zout

Keuken:
Europees / Spaans
Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Gezouten rundvlees

Ingrediënten:
laurierblad, mergpijp, nitraat, prei, stoofvlees, verse tijm, witte wijn, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Julius Jaspers en Frederik Molenschot - Smart BBQ

Recept uit Smart BBQ:

Merg

Ingrediënten:
mergpijp en zuurdesembrood

Soort:
barbecue/grill
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / voorgerecht uit A propos bistro:

Eenvoudige mergpijpjes

Ingrediënten:
bieslook, boerenbrood, bouquet garni, fleur de sel, kruidnagel, mergpijpjes en ui

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Galicische stoofpot - pote gallego

Ingrediënten:
aardappel, gedroogde witte bonen, ham, mager rundvlees, mergpijpjes, raapstelen, reuzel, savooiekool en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Onno Kleyn - Italië

Diner / hoofdgerecht uit Italië:

Risotto alla Milanese

Ingrediënten:
boter, mergpijp, parmigiano-reggiano, runderbouillon, saffraan, ui en vialone rijst

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Arthur le Caisne - Het slagershandboek voor de thuiskok

Diner / hoofdgerecht uit Het slagershandboek voor de thuiskok:

Stoofpot

Ingrediënten:
aardappel, grove mosterd, meiraap, mergpijp, peper en zout, prei, ribstuk, runderbouillon, rundvleesstoofpot, slagroom, sukadestuk, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vlees / rundvlees
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Pho-bouillon

Ingrediënten:
biefstuk, citroensap, gember, mergpijp, nuoc mam, ossenschenkel, rijstnoedels, sjalot, steranijs, ui, ve-tsin, vietnamese munt en water

Keuken:
Vietnamees
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / nagerecht / dessert uit Noma: a work in progress:

Fudge uit botten

Ingrediënten:
appelbalsamico, boter, druivenpitolie, glucose, merg, mergpijp, room, suiker en zout

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
zoet
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Ftut - Jemenitische bruiloftsoep

Ingrediënten:
aardappel, courgette, doorregen runderlappen, gemalen kardemom, gemalen karwijzaad, gemalen kurkuma, lente-ui, mergpijpjes, tomaat, waterkastanjemeel, zout en zwarte peper

Keuken:
Sefardisch / Joods / Jemenitisch
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Avondmaal uit A propos bistro:

Pot-au-fue

Ingrediënten:
aardappel, augurk, bleekselderij, bouquet garni, groene kool, klapstuk, kruidnagel, meiknol, mergpijpjes, ossenstaart, prei, rundermuis, ui en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Marokkaanse dafina met zoete toevoegingen

Ingrediënten:
dadels, ei, foelie, honing, kalfshaks, kaneel, karamel, kikkererwten, kweeperenjam, mergpijp, nieuwe aardappels, nootmuskaat, peper, runderboegschenkel, runderborst, runderhaks, runderschenkel, ui, witte bonen en zout

Keuken:
Marokkaans / Sefardisch / Joods
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Marokkaanse dafina

Ingrediënten:
ei, foelie, gemberpoeder, kalfshaks, kaneel, kikkererwten, kurkuma, mergpijp, nieuwe aardappels, nootmuskaat, peper, runderboegschenkel, runderborst, runderhaks, runderschenkel, saffraan, ui, witte bonen en zout

Keuken:
Marokkaans / Sefardisch / Joods
Soort:
stoofgerecht