Mirin fu

Mirin fu wordt beschouwd als mirin.

Zoek naar mirin fu in jouw kookboeken en blogs

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met mirin fu in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, je favoriete blogs en je zelf verzamelde recepten.

De lekkerste mirin fu recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient mirin fu:

Een recept uit Jord Althuizen - Smokey goodness

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Smokey goodness:

BBQ party platter

Ingrediënten:
bleekselderij, bold & beefy bbq-saus, cheddar, chick mix bbq-kruiden, drumsticks, gerookt ontbijtspek, honing, jalapeñopeper, mirin fu, piggy mix bbq-kruiden, roomkaas, rundergehaktballetjes, smokey's beef rub en wortel

Soort:
vlees / barbecue/grill
Een recept uit Jord Althuizen - Smokey goodness

Nagerecht uit Smokey goodness:

Gegrilde ananas

Ingrediënten:
ananas, bastognekoeken, bourbon, bruine basterdsuiker, honing, kaneelstokje, kokosroom, maltose, mascarponeroom, mirin fu, munt, rijstazijn, sechuanpeper, steranijs, vanillestokje, witte rum, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch / barbecue/grill
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Sukiyaki

Ingrediënten:
bieflappen, droge witte wijn, ei, japane sojasaus, lente ui, maisolie, medium sherry, mirin, sake, shiitake, somen, suiker, tahoe en wilde spinaziebladeren

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Chinese eiernoedels met varkensvlees

Ingrediënten:
chinese eiernoedels, chinese sojasaus, droge sherry, gemberwortel, groene paprika, groene spaanse peper, kentjoerwortel, knoflook, laoswortel, maizena, paksoi, palmsuiker, rijstwijn, schouderkarbonade, sesamolie, shiitake, sjalot, tauge, vijfkruidenpoeder, vissaus, zonnebloemolie en zwarte bonensaus

Een recept uit C.J.E. Leenders de Vries - Van piepers tot pasta

Voorgerecht uit Van piepers tot pasta:

Tempura van garnalen en vis

Ingrediënten:
babymaiskolf, bosui, gemberwortel, medium dry sherry, olie, rettich, rijstwijn, scampi, sesamolie, sojasaus, tonijnfilet, visbouillon, vloeibaar frituurvet, zalmfilet en zelfrijzend bakmeel

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Jord Althuizen - Smokey goodness

Recept uit Smokey goodness:

Oosterse gegrilde eend & sla-wraps

Ingrediënten:
eendenborstfilet, hoisinsaus, komkommer, koriander, kropsla, lente-ui, limoen, maltose, munt, pinda's, rettich, rijstwijn, rode peper, sojaolie, sojasaus, taugé, thais basilicum, vijfkruidenpoeder, wortel en zout

Soort:
barbecue/grill / gevogelte
Een recept uit Bas Robben - Zuur

Voorgerecht uit Zuur:

Paddenstoelenceviche Met Zoete Aardappelpuree

Ingrediënten:
cantharellen, chilipeper, cm verse gember, kastanjechampignons, korianderblaadjes, koriandersteeltjes, limoenen, mirin, oesterzwammen, sinaasappel, tenen knoflook, tijgermelk, tuinbonen, zoete aardappels en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit M. Declercq, Wu Chang-Ying, Karl Bruninx en K. Bruninx - Wokken met Ming

Voorgerecht uit Wokken met Ming:

Scampi gevuld met groenten

Ingrediënten:
bosui, broodkruim, chinese champignons, eierdooier, olie, peper, rijstwijn, scampi, sluimererwten, vermicelli, wortel, zetmeel, zoetzure saus en zout

Keuken:
Chinees

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit M. Declercq, Wu Chang-Ying, Karl Bruninx en K. Bruninx - Wokken met Ming

Voorgerecht uit Wokken met Ming:

Kipfilet met amandelen

Ingrediënten:
amandel, bosui, eierdooier, gember, groene paprika, kipfilet, olie, peper, rijstwijn, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees

Soort:
gevogelte
Een recept uit M. Declercq, Wu Chang-Ying, Karl Bruninx en K. Bruninx - Wokken met Ming

Voorgerecht uit Wokken met Ming:

Gevulde scampi in een sesamjasje

Ingrediënten:
bloem, bosui, chinese champignons, eigeel, eiwit, gember, loempiavellen, peper, pijnboompitten, rijstwijn, scampi, sesamzaad, water, wortel, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit M. Declercq, Wu Chang-Ying, Karl Bruninx en K. Bruninx - Wokken met Ming

Voorgerecht uit Wokken met Ming:

Kip in bamboeblad

Ingrediënten:
bamboeblad, bananenblad, chilipeper, donkere sojasaus, kipfilet, rijstwijn, satepasta, suiker, vijfkruidenpoeder, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees

Soort:
gevogelte
Een recept uit M. Declercq, Wu Chang-Ying, Karl Bruninx en K. Bruninx - Wokken met Ming

Voorgerecht uit Wokken met Ming:

Kreeft gestoomd met zwarte sojabonen

Ingrediënten:
bosui, donkere sojasaus, gember, knoflook, kreeft, maisolie, rijstazijn, rijstwijn, suiker, witte peper, zout en zwarte sojabonen

Keuken:
Chinees

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit M. Declercq, Wu Chang-Ying, Karl Bruninx en K. Bruninx - Wokken met Ming

Voorgerecht uit Wokken met Ming:

Scampi gevuld met broccoli

Ingrediënten:
broccoli, eiwit, gember, kipfilet, kippenbouillon, peper, rijstwijn, scampi, varkensvet, waterkastanje, wortel, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / gevogelte