Diner / voorgerecht uit Trattoria:
Parmaham met vijgen en balsamicodressing
- Ingrediënten:
- balsamicoazijn, parmaham, parmezaanse kaas, peperkorrels en vijgen
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- carpaccio/tartaar
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
Parmaham wordt beschouwd als rauwe ham.
Alternatieve naam: proscuitto di parma.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met parmaham in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient parmaham:
Diner / voorgerecht uit Trattoria:
Recept uit Jamie, de basis van het koken:
Recept van What's that smell:
Diner / lunch / voorgerecht uit Een jaar in Toscane:
Recept uit Puur & lichter:
Recept van Gezond en Lekker:
Recept uit delicious. magazine - 2014-08:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Een jaar in Toscane:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / voorgerecht uit Made in Italy:
Buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Recept uit Mijn pure keuken 2:
Recept uit delicious. magazine - 2014-13:
Recept van What's that smell:
Recept uit delicious. magazine - 2013-13:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tough Cookie:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hoe te eten:
Diner / voorgerecht uit Toscane:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Recept van Chickslovefood:
Recept van Annie Pannie:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De smaak van Conclusion:
Snack of tussendoortje uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht uit Fast food: