Diner / voorgerecht uit Trattoria:
Parmaham met vijgen en balsamicodressing
- Ingrediënten:
- balsamicoazijn, parmaham, parmezaanse kaas, peperkorrels en vijgen
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- carpaccio/tartaar
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
Parmaham wordt beschouwd als rauwe ham.
Alternatieve naam: proscuitto di parma.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met parmaham in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient parmaham:
Diner / voorgerecht uit Trattoria:
Recept uit Jamie, de basis van het koken:
Recept van What's that smell:
Recept uit Puur & lichter:
Diner / lunch / voorgerecht uit Een jaar in Toscane:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Koude keuken:
Recept uit delicious. magazine - 2014-08:
Recept van Gezond en Lekker:
Diner / lunch / voorgerecht uit Een jaar in Toscane:
Diner / voorgerecht uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Recept uit Mijn pure keuken 2:
Recept uit delicious. magazine - 2014-13:
Recept van What's that smell:
Recept uit delicious. magazine - 2013-13:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tough Cookie:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hoe te eten:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / voorgerecht uit Toscane:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van Chickslovefood:
Recept van Annie Pannie:
Diner / voorgerecht uit Fast food:
Diner / voorgerecht uit Italië:
Snack of tussendoortje uit Koude keuken: