Recept uit L'Art de la table:
Eendenborst met portsaus en pastinaakpuree
- Ingrediënten:
- boter, kippenbouillon, olijfolie, pastinaken, port, rode pruimen, rode wijn, runderbouillon, sjalot, tijm, knoflook, tijm, peper en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroen, citroensap, ei, gember, knoflook, laurier, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, room, sjalot, slagroom, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie, de basis van het koken:
Recept uit Jamie, de basis van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie, de basis van het koken:
Recept uit Het Bali kookboek:
Bijgerecht uit Ingrediënten:
Recept uit De echte Chinese keuken thuis:
Recept uit Boekoe Bagoes:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nigella Express:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Nigella Express:
Lunch / avondmaal uit Nigella Express:
Recept uit Trattoria:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / voorgerecht uit Retour Japan:
Diner / voorgerecht uit AH wereldkeukens China:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Bijgerecht uit Jamie's dinners:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Recept uit De pastabijbel: