Gestoomde sint-jakobsvruchten met spinazie

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 36 in Wokken met Ming .

Keuken:
Chinees
Gang:
voorgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Xiang you shan si - Vegetarische "alen" in een zoetzure saus

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Kalfs-"babi pangang" met groene koolsalade

Een recept uit Albert Kooy - De Nieuwe Nederlandse Keuken

Congee met gemarineerde kip en shiitakes

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De echte Chinese keuken thuis

Chinese broccolli in gembersaus (Jiang Zhi Jie Lan)

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De echte Chinese keuken thuis