M. Declercq

We hebben 22 boeken van M. Declercq waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van M. Declercq? Registreren is gratis!

Boeken van M. Declercq

Kijk voor meer boeken.

Recepten van M. Declercq

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit M. Declercq, Wu Chang-Ying, Karl Bruninx en K. Bruninx - Wokken met Ming

Recept uit Wokken met Ming:

Dim sum met varkensvlees

Ingrediënten:
bloem, bosui, gember, peper, rijstbloem, rijstwijn, spinazie, varkensspek, water en zout

Keuken:
Chinees

Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit M. Declercq, Wu Chang-Ying, Karl Bruninx en K. Bruninx - Wokken met Ming

Recept uit Wokken met Ming:

Soep met rundvlees

Ingrediënten:
basilicum, bouillon, courgette, ei, olie, peper, runderfilet, sesamolie, sojaolie, sojasaus, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees

Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit M. Declercq, Wu Chang-Ying, Karl Bruninx en K. Bruninx - Wokken met Ming

Voorgerecht uit Wokken met Ming:

Scampi gevuld met broccoli

Ingrediënten:
broccoli, eiwit, gember, kipfilet, kippenbouillon, peper, rijstwijn, scampi, varkensvet, waterkastanje, wortel, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / gevogelte
Een recept uit M. Declercq, Wu Chang-Ying, Karl Bruninx en K. Bruninx - Wokken met Ming

Voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:

Vis in crepinette

Ingrediënten:
champignon, chinese champignons, darmnet, doradefilet, ei, gember, peper, rijstwijn, sluimererwten, suiker, tauge, wortel, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit M. Declercq, Wu Chang-Ying, Karl Bruninx en K. Bruninx - Wokken met Ming

Voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:

Visrolletjes

Ingrediënten:
bamboe, bosui, chinese champignons, gember, knoflook, peper, rijstwijn, sluimererwten, sojaolie, water, wirtel, zeebaars, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit M. Declercq, Wu Chang-Ying, Karl Bruninx en K. Bruninx - Wokken met Ming

Voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:

Runderreepjes met rode ui

Ingrediënten:
bosui, chilipeper, donkere sojasaus, gember, groene peper, knoflook, olie, peper, rijstwijn, rode ui, runderfilet, suiker en zout

Keuken:
Chinees

Soort:
vlees
Een recept uit M. Declercq, Wu Chang-Ying, Karl Bruninx en K. Bruninx - Wokken met Ming

Voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:

Szechuankip

Ingrediënten:
bloem, chilipeper, donkere sojasaus, gember, groene paprika, kaneel, kippenbout, knoflook, lichte sojasaus, olie, peper, rijstazijn, rijstwijn, rode paprika, steranijs, suiker, ui en water

Keuken:
Chinees

Soort:
gevogelte
Een recept uit M. Declercq, Wu Chang-Ying, Karl Bruninx en K. Bruninx - Wokken met Ming

Voorgerecht uit Wokken met Ming:

Lotuswortel gevuld met kip

Ingrediënten:
bosui, ei, gember, kipfilet, lotuswortel, olie, peper, scampi, sesamzaad, waterkastanje, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / gevogelte
Een recept uit M. Declercq, Wu Chang-Ying, Karl Bruninx en K. Bruninx - Wokken met Ming

Voorgerecht uit Wokken met Ming:

Crepinette van kwartel en groenten

Ingrediënten:
bloem, bosui, chilipeper, chinese champignons, darmnet, donkere sojasaus, ei, gember, kippenbouillon, knoflook, kwartel, olie, peper, pijnboompitten, rijstwijn, sluimererwten, sojasaus, suiker, water, wortel, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees

Soort:
gevogelte
Een recept uit M. Declercq, Wu Chang-Ying, Karl Bruninx en K. Bruninx - Wokken met Ming

Voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:

Tofuballetjes

Ingrediënten:
asperge, bamboe, bosui, champignon, chinese kool, gember, olie, peper, pijnboompitten, rijstwijn, sesamolie, sojasaus, tofu, water, wortel, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees

Soort:
vegetarisch
Een recept uit M. Declercq, Wu Chang-Ying, Karl Bruninx en K. Bruninx - Wokken met Ming

Voorgerecht uit Wokken met Ming:

Kipfilet met amandelen

Ingrediënten:
amandel, bosui, eierdooier, gember, groene paprika, kipfilet, olie, peper, rijstwijn, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees

Soort:
gevogelte
Een recept uit M. Declercq, Wu Chang-Ying, Karl Bruninx en K. Bruninx - Wokken met Ming

Voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:

Vegetarische lenterolletjes

Ingrediënten:
bloem, chilipeper, chinese champignons, knoflook, loempiavellen, peper, prei, rijstwijn, sluimererwten, sojasaus, suiker, tauge, tomatenpuree, water, wortel en zout

Keuken:
Chinees

Soort:
vegetarisch
Een recept uit M. Declercq, Wu Chang-Ying, Karl Bruninx en K. Bruninx - Wokken met Ming

Voorgerecht uit Wokken met Ming:

Zeebaars met meloen

Ingrediënten:
meloen, passievruchtensap, peper, rijstazijn, rijstwijn, suiker, zeebaarsfilet, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit M. Declercq, Wu Chang-Ying, Karl Bruninx en K. Bruninx - Wokken met Ming

Voorgerecht uit Wokken met Ming:

Tongrolletjes met chinese groenten

Ingrediënten:
chilipeper, chinese champignons, gember, knoflook, lichte sojasaus, olie, peper, rijstwijn, sluimererwten, suiker, tongfilet, wortel, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit M. Declercq, Wu Chang-Ying, Karl Bruninx en K. Bruninx - Wokken met Ming

Voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:

Tofu gevuld met varkensvlees

Ingrediënten:
bamboescheuten, bosui, chinese champignons, gember, kippenbouillon, knoflook, olie, peper, rijstwijn, tofu, varkensspek, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees

Soort:
vlees
Een recept uit M. Declercq, Wu Chang-Ying, Karl Bruninx en K. Bruninx - Wokken met Ming

Voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:

Keizerlijke kip

Ingrediënten:
bosui, donkere sojasaus, gedroogde chilipeper, gember, groene paprika, kippenbout, knoflook, pecannoten, peper, rijstwijn, suiker, ui, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees

Soort:
gevogelte
Een recept uit M. Declercq, Wu Chang-Ying, Karl Bruninx en K. Bruninx - Wokken met Ming 1 notitie

Recept uit Wokken met Ming:

Zoetzure pekingsoep

Ingrediënten:
boomoortjes, bosui, chilipeper, ei, kippenbouillon, kippenbout, olie, rijstazijn, rijstwijn, sesamolie, sojasaus, tofu, witte peper, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees

Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Alle recepten van M. Declercq