Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Belgisch, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Eten en drinken is diep in de Belgische volkscultuur geworteld. Ondanks het feit dat België gedurende de afgelopen eeuwen verschillende bezetters kende, bleef de traditionele keuken overeind. Veel van deze gerechten hebben hun wortels in de Middeleeuwen en zijn van generatie op generatie overgegaan. In Belgische komen deze traditionele gerechten in zowel authentieke als moderne versies aan bod. Daarnaast bevat dit boek veel informatie over alles wat met Belgische koken en eten te maken heeft: Wat zijn typische Belgische groenten? Hoeveel soorten Belgische bieren zijn er nu eigenlijk? Hoe bakken Belgen friet? Welk bier drink je bij welk gerecht? En hoe kun je nu zelf authentiek Belgische koken?


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken