M. Declercq, T. Le Duc, Felix Alen en F. Alen - Felix Alen kookt wild en gevogelte

Felix Alen kookt wild en gevogelte

Een boek van M. Declercq, T. Le Duc, Felix Alen en F. Alen

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Felix Alen kookt wild en gevogelte, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Wild en gevogelte vormen voor iedere gastronoom een culinair hoogtepunt. Het zijn bovendien voornamelijk magere vleessoorten die helemaal afgestemd zijn op de lichte en gezonde keuken van vandaag. Zowel met het populaire gevogelte als met het fijne wild kun je feestelijke bereidingen maken.
De bekende radio- en tv-kok Felix Alen, een feestenbouwer bij uitstek, serveert in dit prachtige boek een veertigtal van zijn favoriete gerechten met wild en gevogelte. Daarbij passeren zowel democratische ingrediënten als kip, kalkoen, kwartel of eend, maar ook duurdere wildsoorten als patrijs, haas, ree en everzwijn de revue. Van voorbereidingen tot het eindresultaat : met duidelijke stappen wordt elke bereiding uitgelegd. Omdat warenkennis erg belangrijk is, vind je bij elke wild- en gevogeltesoort uitgebreide productinformatie. Bij elk gerecht geeft Felix een reeks praktische tips. Daarmee profiteert de lezer mee van zijn jarenlange ervaring, en kan iedereen probleemloos de fijnste bereidingen van wild en gevogelte op tafel toveren.
Dit boek is de eerste titel in een ambitieuze maar toegankelijke nieuwe reeks rond Belgische meesterkoks en hun favoriete gerechten.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken