De geheimen van de chef
Een boek van M. Declercq, Marc Declercq, Denys Clement, K. Vlegels en M. Clement
Welkom op heerlijkzoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals De geheimen van de chef, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Waarom smaakt het eten in een restaurant zo anders dan thuis? Omdat chefs hun sausjes, vinaigrettes, oliën en garnituren verrijken met een - tot nu toe zorgvuldig geheimgehouden - mix van smaakmakers.
Dit boek geeft die geheimen van de chef eindelijk prijs en laat je met plezier fluwelen soepen, kleurrijke vinaigrettes en aromatische oliën maken. Bovendien geeft het tips om de borden op een meesterlijke manier te versieren.
Aantekeningen bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.