Diner / hoofdgerecht uit Spaans koken:
Sardientjes met tomatensaus
- Ingrediënten:
- basilicum, bliktomaten, bloem, knoflook, olijfolie, peper, peterselie, sardines, tomatenpuree en witte wijn
- Keuken:
- Spaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, boter, ei, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, suiker, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Spaans koken:
Basisrecept uit Bouillon:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit L'Art de la table:
Basisrecept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit Kochen für zwei:
Recept uit Margriet kookboek:
Bijgerecht uit Margriet kookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Bespaar met Jamie:
Recept uit De herenkookclub:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Greenfeast 50x snel & vega:
Lunch / avondmaal uit Uit de oven van Van Boven:
Recept uit Margriet kookboek: