Diner / voorgerecht uit Liever lokaal:
Zalm met kappertjes en witte wijn
- Ingrediënten:
- citroensap, droge witte wijn, groene olijven, kappertjes, olijfolie, peper, tijm, ui, zalm en zout
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bleekselderij, bloem, boter, dragon, droge witte wijn, eidooier, kippenbouillon, knoflook, kruiden, laurier, laurierblad, olijfolie, peterselie, prei, rozemarijn, sjalot, slagroom, suiker, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Liever lokaal:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Spis:
Bijgerecht uit Veg!:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Recept uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Gemüse! :
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Lunch / buffet / avondmaal uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond genieten met Sonja:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De zomerkeuken:
Picknick / buffet uit Thug kitchen feestvoer:
Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee: